Se încarcă...

Vrei o solutie completa, eficienta si usor de utilizat pentru streaming live si inregistrat, administrata de o echipa dedicata de profesionisti?

 

4Stream.ro este o platforma de tip “one stop shop”, în care totul este în grija noastră: de la promovare până la difuzarea evenimentului tău.

 

Pentru organizatorii de evenimente, anul 2020 a fost anul in care au fost obligati sa redefineasca conceptul de spectator, din paradigma in care locul din sala de spectacol a fost inlocuit cu fotoliul de acasa. Asa a reaparut conceptul de streaming live si o nouă serie de provocări asociate: cum, cu ce și cu cine?

 

Tocmai de aceea, platforma de streaming video 4Stream.ro răspunde acestor provocari si ofera urmatoarele:

  • Sistem de inregistrare utilizatori si plata on-line
  • Streaming live si vizionarea evenimentului inregistrat
  • Interfata prietenoasa si accesibila

 

Pentru toti cei care activeaza in domeniul evenimentelor de entertainment, proiectul 4Stream, este o solutie completa de streaming video pentru spectacole online box office de genul: teatru online, teatru de comedie, stand up, improvizatie online etc.

 

Aceasta afirmatie este sustinuta de experienta de peste 10 ani a echipei de market-eri, programatori si videografi care iti stau la dispozitie pentru a transforma evenimentul tau intr-un succes de box office.

 

Daca ai un eveniment si vrei sa il difuzezi in mediul online, contacteaza-ne si afla mai multe despre solutia 4Stream folosind una din urmatoarele modalitati de contact:

E-mail: contact@4stream.ro

Tel: 0770764286