Se încarcă...

10 iul. 2021 12:14

Acum plătiți mereu în siguranță

 

Siguranța datelor bancare este primordială pentru noi!

 

Tocmai de aceea, plata NU se realizează pe 4Stream, ci prin intermediul platformei securizate pusă la dispoziție de către Banca Transilvania

 

Chiar dacă există posibilitatea ca modalitatea de plată să vi se pară mai greoaie, rețineți că fiecare pas este gândit pentru a păstra în siguranță datele dumneavoastră.

 

Această modalitate de plată respectă în totalitate standardul de securitate 3DS2, impus în România de către Uniunea Europeană, începând cu anul 2021.

 

Pe această cale, vă rugăm să nu furnizați date bancare pe site-uri care nu au implementată această procedură, deoarece riscul dumneavoastră de a vă pierde banii este foarte mare.

 

Iată pașii necesari de urmat pentru a plăti cu succes:

 

Pasul 1.

După ce ați ales numărul de bilete pe care doriți să le achiziționați și v-ați autentificat, va deveni vizibil butonul "Plătește".

 

De îndată ce îl apăsați, va apărea pe ecran imaginea de mai jos:

 

Plata Banca Transilvania

 

Pasul 2

După ce ați verificat corectitudinea numelui comerciantului ("Romania Survey Gec"), a sumei de plată și a numelui evenimentului pentru care plătiți, completați cu datele dumneavoastră bancare, exact așa cum vi se sugerează și în imagine.

  

Pasul 3

Dacă ați completat corect datele solicitate în pasul anterior, după ce apăsați pe butonul "Plata", va apărea al doilea ecran de securitate date bancare (conform standard 3DS2), care arată în mod similar cu poza de mai jos (funcție de Banca care a emis cardul bancar pe care îl folosiți pentru plată). 

 

De exemplu, pentru un card bancar emis de către BRD, ecranul de securizare arată astfel:

 

Securitate 3DS2 BRD

 

Pasul 4

După ce ați respectat cerințele de la pasul 3, plata va fi confirmată și veți fi readus pe contul dumneavoastră de pe platforma 4Stream, direct la "Rezervările mele". 

 

În cazul în care plata nu a fost confirmată, vă rugăm să verificați corectitudinea datelor introduse și disponibilitatea banilor pe card. 

 

 

Pentru a afla cum să vizionați evenimentele pe 4Stream, citiți acest articol

Dacă vreți să faceți cadou un bilet, citiți acest articol

Pentru sesizări, sugestii și întrebări, vă rugăm să ne scrieți pe https://www.4stream.ro/contact